Aabenraa_Minifestival

Dansk-tysk mini-tangofestival
2.-3. oktober 2021 i Aabenraa

Minifestivalen finder sted på: Folkehjem,
Haderslevvej 7, 6200 Aabenraa
på 1. sal i ”Kongesalen”.

Lørdag den 2. oktober 2021
13.15-13.30 Ankomst og velkomst
13.30-15.00 Workshop 1 Anna Sol & Martin Nymann Pedersen, M2
Tangodansens fundament – for let øvede og viderekomne

Det grundlæggende i din dans skal kontinuerligt øves og gentages. Du vil konstant opdage nye detaljer, som kan forfines, så din tango bliver let og flydende. Det åbner op for mere komplekse strukturer. I denne workshop arbejder vi med vores jordforbindelse, vores balance, det at skubbe af fra gulvet og synke ind i det, kropsholdning, omfavnelse og kontakt, afslapning og styrke.

15.00-15.45 Pause/practica

15.45 -17.15
Workshop 2 – Anna Sol & Martin Nymann Pedersen

Giros og cirkelbevægelsens fylde
Tangoens cirkelbevægelser gør det nemt for os at bevæge os på dansegulvet. Bevægelsen bringer os simpelthen i et skønt dansemodus. Cirkelbevægelser er forbundet med giros.
Vi arbejder med vores kropsvolumen for at skabe plads i giroen og fastholde dynamikken. Vi ser også på sacadas for at demonstrere vigtigheden af fylde/volumen.

17.15- 20.00
Middag Vi finder en restaurant i byen – alle er velkomne.

20.00 Milonga Cuarteto Pasión. DJ Lana
https://www.youtube.com/watch?v=B1PYJ_AAQFQ

Søndag 03.10.21
11.00-12.30
Workshop 3: Anna Sol & Martin Nymann Pedersen

100% dans: Følger og fører
Begge roller I tango er ansvarlige for at skabe følelse og flow, for musikalitet og en ubesværet dans. Dog kan det nogle gange være svært at finde den rigtige ansvarsfordeling i parret.
Hvilke tanker og redskaber bruger hhv. følger og fører til at give sin partner muligheden for at danse 100%? Vi giver jer mulighed for at opnå 100% dans og tilfredshed.

12.30-13.30 Frokost

13.30 – 15.00 Eftermiddagsmilonga

Tilmelding
Du kan tilmelde dig en eller flere workshops.
Pris pr. workshop: 200 kr. pr person.
Du tilmelder dig ved at skrive til: llurfe@hotmail.com. Skriv
1) jeres navne
2) hvilke(n) workshop I tilmelder jer
Tilmelding er først gældende, når I har betalt.
Der er plads til 12 par pr. workshop, og vi prøver at få lige mange danske og tyske par. Derudover er det først til mølle.
Betaling kan ske via bankoverførsel til konto 9570 12976038 eller via mobile pay på nummer: 94880. Ved begge betalingsmåder: skriv nummer på workshop og navne på deltagere.
Pris for milonga lørdag aften: 50 kr. Betal kontant eller med Mobile Pay

Om underviserne
Anna and Martin er nogle af Danmark og Sveriges mest erfarne og aktive undervisere, optrædende og DJs, når det gælder argentisk tango. Med 20 års erfaring i tangoverdenen driver de to af de største tangoskoler i Skandinavien og rejser i weekenderne rundt og giver workshops i forskellige lande.

Deres dans er karakteriseret ved simplicitet, stabilitet, elegance og en dyb, nærmest hypnotiserende musikalitet. De laver skønne kombinationer af flydende og skarpe bevægelser, der fortolker musikken med drama og følelse. Som undervisere komplementerer de hinanden i såvel deres nærvær, deres tekniske kunnen og deres humor. Deres elever kommer gerne igen og igen. For mere information om Anna og Martin besøg følgende websites: www.tangokompaniet.com og m2tango.dk
Find mere information om Tango Aabenraa på Facebook – søg evt. efter ”Gruppe for Tango Aabenraa”.

Glæd jer også til den tyske del af minifestivalen, der finder sted den 21. maj 2022. Her underviser Catalina og Thomas Lotte (www.studiolibertango.de), milonga om aftenen.

Dette projekt finansieres af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Dieses Projekt wird gefördert mit Mitteln des Europäischen Fonds für regionale Entwicklung.

https://www.facebook.com/TangoAabenraa