Aldo & Sidse

Aldo’s Tango Studio,
Godthåbsvej 8B, st Baghuset,   2000 Frederiksberg

Info på Facebook: Aldo’s Tango Studio
Info og tilmelding på mail:  aldotangostudio@gmail.com  /  sidsehasle@hotmail.com
Telefon:  Sidse: 50114793  /  Aldo: 30226680


Sidse og Aldo har arbejdet sammen siden oktober 2013, men danset sammen siden for evigt.
De har indtil videre undervist og optrådt forskellige steder i Skandinavien og Europa.

I undervisningen er vi optagede af at kunne formidle essens, kvalitet og teknik på en behagelig måde og konkretisere idéerne til bevægelse og sætte øvelser og teknik ind i en sammenhæng. Det er vigtigt for os at være tydelige i fremførelse og give feedback til den enkelte deltager.

Aldo Velásquez
Jeg startede min dansekarriere med breakdance i skolegården. Siden har jeg danset forskellige typer streetdance, latinamerikanske danse, flamenco, ballet, jazz og contemporary.
Jeg har desuden dyrket kampsport i mange år, lavet teater og taget en uddannelse som fitness instruktør. Jeg har danset og undervist i tango siden 1996 i det meste af Skandinavien og rundt omkring i Europa. Jeg har også i flere sammenhænge danset tango og contemporary i forestillinger og turnéer med forskellige dansekompagnier.

Sidse Helene Hasle
Jeg har danset tango siden 2001 og har undervist i mere end ti år. Jeg har en oprigtig interesse i at analysere og formidle de grundliggende teknikker og i at dele de uendelige fortolkningsmuligheder. Jeg er særlig optaget af følgerens lydhøre og aktive tilstedeværelse i dansen.


Sidse og Aldo underviser onsdage fra 19-21 og torsdage fra 19-20.30, begge dage for letøvede-øvede

Privattimer ved Aldo efter aftale