Ann Berit Sourial

Tlf: 6185 8657       annberitsourial@gmail.com

Jeg arbejdede i mange år som balletdanser og optrådte i mange forskellige sammenhænge både i Danmark og i udlandet. Jeg arbejdede blandt andet med tangolegenden Carlos Gavito i to af hans shows i Ægypten. Siden 2010 har jeg hovedsageligt arbejdet sammen med Gunner Svendsen.

I tangoundervisningen lægger jeg vægt på teknik og kropsholdning med særligt fokus på at arbejde anatomisk korrekt, så man passer på sin krop så godt som muligt. Jeg går op i samspillet med partneren og musikken og tilpasser instruktionerne til den enkelte person. I nogle sammenhænge bruger jeg elementer fra ballet, yoga og meditation. Jeg underviser desuden i yoga for tangodansere (og ikke tangodansere).

Derudover bruger jeg også tango i mere terapeutisk øjemed og laver foredrag og kurser i spændingsfelter mellem tango, terapi og yoga/meditation med forskellige temaer som fx parforhold og nærvær.

Kvindeteknik og enetimer:
Jeg skræddersyr kvindeteknik og enetimer efter dit behov og ønske.


Tangoundervisning om torsdagen på La Boca på Christianshavns Beboerhus

Milongaundervisning kl. 17.30-18.45 (80 kr. pr. gang pr. person (120 kr. inkl. entré til tangosalonen)

Tangoundervisning for begyndere/basisniveau kl. 19.00-20.00 (60 kr. pr. gang pr. person (100 kr. inkl. entré til tangosalonen)

————————————————————————————————————————————————————————–

Videoklip fra påsketango 2016 på Sønderborg Idrætshøjskole: https://www.youtube.com/watch?v=-rGvnb1l7cw