Berna Dilek

Tel: 2513 6877

 tangopassiondk@gmail.com

www.tangopassion.dk


Berna Dilek stiftede bekendtskab med Argentinsk Tango i 2005 og efter hendes første time var hun fuldstændig forelsket i dansen. Argentinsk Tango startede som en hobby, men udviklede sig hurtig til at blive hendes passion og livsstil. Da hun i 2010 begyndte at undervise i Argentinsk Tango, blev dansen pludselig også hendes erhverv, men vigtigst af alt blev undervisning hendes nye lidenskab.

Berna nærer stor respekt og loyalitet over for både dansen og undervisningen, som fylder meget i hendes liv. Hendes filosofi er, at Argentinsk Tango er meget livsbekræftende på mange punkter. Det bedste man kan lære via dansen er, at man altid kan stoppe op, lave korrektioner, starte forfra og så gøre det bedre næste gang. Man kommer hurtig til at holde af Berna og hendes udpræget Middelhavs karakter, hvilket også afspejler sig i hendes undervisningsstil. Hun er sød og bestemt, disciplineret og kræver hårdt arbejde, dog er der altid plads til masser af sjov og grin i hendes timer. Hun er utrolig udadvendt og meget afholdt af sine elever, som ofte ender med at blive hendes venner.

Berna kan aldrig sidde stille, hun er altid i gang med at forberede en undervisningstime, arbejde på en ny koreografi, træne nye dansetrin til en forestilling, eller noget helt andet. Derfor undrer mange sig over, hvor hun finder al den energi fra.