Berna Dilek

Tel: 2513 6877

 tangopassiondk@gmail.com

www.tangopassion.dk


Berna Dilek begyndte at danse tango for nogle år siden og har fået intensiv undervisning i Danmark, i Tyrkiet og i Argentina. Hun kan danse både fører- og følgerrollen på højt niveau og har igennem et stykke tid givet undervisning i begge roller.

I starten af 2010 var hun i Buenos Aires for at få intensiv undervisning hos argentinske lærere i forskellige stilarter.  Hun har deltaget i tangofestivaler og tango-marathoner i hele Europa og har også her fået inspiration fra mange forskellige tangolærere og stilarter.

Hun vil gerne kombinere tangoteknikken med elegancen – både for fører- og følgerrollen – og arbejder på at dansen skal være teknisk og æstetisk perfekt.

Hvis du/I har lyst til mere intensiv undervisning, så er privattimer måske noget for dig/Jer. Privatundervisning giver mulighed for intensiv træning. Timen kan indeholde forskellige emner som du kan have brug for, f.eks. grundtrin, musikalitet, specielle bevægelser, og giver mulighed for at lære trinene meget hurtigere end ved holdundervisning. Berna kan undervise i både fører- og følgerrollen og kan undervise fører, følger og par.