Bryndis & Hany

Telefon: 50358521 / 50358522

e-mail: bryndis@tango.is , hany@m2tango.dk

www.bryndisoghany.is


Bryndís er født og opvokset i Island og har en baggrund i klassisk ballet og moderne dans. Hun har arbejdet som professionel tangounderviser og danser siden år 2000 med base i Reykjavik og har rejst til andre lande som tango dj og gæstelærer; siden 2008 særligt ofte til Danmark. Hendes mål som lærer er at give sine elever flere muligheder i dansen ved at arbejde med teknik, grundelementer og balance og desuden at fokusere på det æstetiske i dansen. Personlig feedback og positiv indstilling er hendes motto. Bryndís er en klassisk tango danser, men er åben for nye stilarter og udvikling både i hendes dans og undervisning. Det der driver hendes dans er flow, blødhed, musikalitet og at det skal føles godt.

Hany. I mange år var Hany professionel balletdanser. Hen mod slutningen af hans karriere kom tangoen og rev gulvtæppet helt væk under ham. Hany elsker at arbejde med vanskelige tekniske bevægelser, men værdsætter samtidig de rolige og elegante danse i tæt omfavnelse med en masse dynamiske ændringer. Som performer ønsker han ikke kun at fremlægge tekniske færdigheder, men søger også de mere teatralske stemninger og udtryk sammen med sin partner. Hany elsker at undervise og forsøger at gøre sine timer både sjove, tydelige og fokuserede.

Bryndis og Hany underviser i M2tango Studio (www.m2tango.dk) på alle niveauer, fra begynder til tango 4, samt mande- og kvindeteknik og giver også privattimer. Bryndis og Hany er tit inviteret til at undervise og give shows på forskellige steder i Danmark, og til andre lande bl.a. Norge, Svergie og Island.