Henrik Uldall & Camilla Fjeldhaug

Henrik – 28892628

henrik@milonguita.dk   camilla.fjeldhaug@hotmail.com

www.camilonga.dk

Om Henrik: Oprindeligt er jeg uddannet indenfor Ballet og Moderne Dans i London, inden jeg for nogle år tilbage blev bidt af den gale tango hund. Tango inspirationen har jeg primært fra Biljana Lipic (Zero hour, London), Vincent og Maryline (Belgien) og Tove Albinson (Tango Trengtan, Sverige).

I undervisningen forsøger jeg mere at arbejde med kommunikationen og forbindelsen i parret, musikalitet og kropsbevidsthed, end egentlige trinkombinationer og figurer, idet jeg hele tiden forsøger at inspirer eleverne til selv at undersøge og skabe deres egen dans.


Kl: 18.00 – 19.30: Grundteknik og Musikalsk Fortolkning (for øvede).

Grundteknik skal der til. Sådan er det bare.

Det er i det enkle, vi oftest finder svaret på, hvorfor komplekse strukturer ikke lykkedes, og det er med udgangspunktet i en sublim beherskelse af det enkle, vi skaber overskud til at udforske og nyde det komplekse.

Med dette udgangspunkt handler klasserne om at skabe optimale betingelser for at undersøge tangoens kraft og poesi, og sammen finde udtryk for alle de stemninger, og nuancer vi oplever og skaber mens vi danser.

Undervisningssted: Kostalden, Øster alle 34 , 2100 Ø fra kl. 18.00 – 19.30.
Periode: fra 24/8 – 12/10. Pris: 1120,- . for yderligere information se: www.camilonga.dk


Eftermiddagstango på Christiania!

Hver 2. og 4. søndag i måneden er det undervisning med ulike tema og  efterfølgende milonga på Energiværkstedet, (ovenfor Woodstock), på Christiania.

Kl 14-16 Undervisning –  Henrik Uldall og Camilla Fjeldhaug underviser.
Det er drop-inn undervisning, og klasse inkl milonga koster kr 200. Du kan komme med eller uden partner.

Kl 16-20 Milonga  –   Entré kr 60
Vi lager mat og baker kake.