Lucia Söderling

 Telefon:  29 25 02 02

Email: lucia@tangomeditation.dk

www.facebook.com/TangoMeditation 


Lucia har i mange år danset ballroom dans, polynesisk dans salsa, m.m. inden hun i 2003 overgav sig med hele sit hjerte til argentinsk tango. Hun er uddannet ved de bedste tangoundervisere i Danmark og Argentina, deltager jævnligt i workshops i ind-og udland og rejser tit til Buenos Aires, tangoens hjemsted, hvor hun fortsat modtager undervisning.

Lucia har arbejdet med egen spirituel udvikling i ca.20 år. Gennem at kigge dybt ind i og mærke tangoens inderste væsen, fandt hun i tangoen den mest komplekse og effektive spirituelle praksis, som hun kalder for TangoMeditation. Som den første og indtil videre eneste på tango scenen i Danmark, har hun med engagement og indlevelse delt sine indsigter og erfaringer med andre, og holdt workshops i TangoMeditation siden 2010. Lucias undervisning er professionel og personlig- med nærvær og hjerte.


Gruppe og privat undervisning.
For begyndere: en blid dog intens måde at lære tango på, du får tangoens kerne med fra første trin.  For tangodansere: find hemeligheden bag de magiske tango øjeblikke.

I TANGO MEDITATION udvikler vi og udøver den argentinske tangoens ”software”: opmærksomhed, nærvær, tilstedeværelse, spontan kreativitet, tillid, overgivelse, aktivt lydhørhed, sanselighed, balance, jordforbindelse.

Fokus er på bevidstheden omkring hver bevægelse. Gennem meditative øvelser, skaber vi kontakten med kernen i vores egen væren og med hinanden. Kilden til de gyldne øjeblikke vi kender fra tango og/eller fra meditation.

Privat undervisning/ring: skriv e-mail for en aftale.